GOLFBÄGIT

Päivitetty 18.2.2014

Aitoja vanhoja golfbägejä on erittäin vaikea löytää ja niiden hinnat ovatkin sen mukaisia. Hyväkuntoisesta vanhasta golfbägistä joutuu maksamaan helposti useita satoja euroja. Pelaajat ovat kin kaivanneet sopivia replikabägejä käyttämiensä modernien bägien sijaan.

Golfantiikki on teettänyt vanhojojen bägien mallin mukaisia bägejä, jotka soveltuvat hienosti hikkorigolfiin. Ne ovat myös mainioita bägejä nykymailoilla pelattaessa erityisesti nopeille kierroksille kun ei ole tarkoituksena raahata mukana koko golfvarustusta etäisyysmittareista sadeasuun ja puolta jääkaapillista eväitä.

Musselburgh 2014 bägi

musselburgh 2014 bägi on tehty kokonaan nahkasta. Siinä on kaksi tilavaa tasku johon mahtuu jokseenkin kaikki tarpeellinen mitä hikkorigolfari mukanaan haluaa kantaa. Käytetty nahka on tukevaa ja tikkaukset on tehty kestämään kovaakin käyttöä. Väri on tummahko ruskea.

Bägin halkaisija on sama kuin muissakin bägeissä, noin 12 cm. Sen korkeus on 82 cm.

Musselburgh 2014 bägin hinta on 199 euroa.

North Berwick 2014 bägi

Kauden 2014 North Berwick bägi on parannettu painos viime vuoden mallista. Bägi on tehty kestävästä canvas-kankaasta ja tukevasta nahasta. Bägin ominaisuuksiin kuuluu tukeva kantohihna ja kantokahva. Lisäksi siinä on tiitikuille oma säilytyspaikka. Taskuja on kaksi. Niihin mahtuu mukavasti kunnon eväät, paljon palloja ja muita golfarin tarvikkeita. Canvas-kankaan värinä Norh Berwick bägissä on khaki.

Bägin halkaisija on noin 12 cm ja sen korkeus on 85 cm.

North Berwick bägin hinta on 180 euroa.

North Berwick 2013 bägi

Bägi on tehty kestävästä canvas-kankaasta ja tukevasta nahasta. Bägin ominaisuuksiin kuuluu tukeva kantohihna ja kantokahva. Lisäksi siinä on tiitikuille oma säilytyspaikka. Taskuja on kaksi. Niihin mahtuu mukavasti kunnon eväät, palloja ja muita golfarin tarvikkeita. Canvas-kankaan väri on khaki nahkan ollessa keskiruskea..

Bägin halkaisija on noin 12 cm ja sen korkeus on 85 cm.

North Berwick 2013 bägin alennettu hinta on 155 euroa.

Musselburgh 2013 bägi

Musselburgh bägi on tehty kokonaan nahkasta. Siinä on tilava tasku johon mahtuu juomapullon lisäksi kaikki muukin tarpeellinen. Käytetty nahka on tukevaa ja tikkaukset on tehty kestämään kovaakin käyttöä. Väri on tummahko ruskea.

Bägin halkaisija on sama kuin muissakin bägeissä, noin 12 cm. Sen korkeus on 82 cm.

Musselburgh 2013 bägin hinta on 175 euroa.

Käsin tehty nahkabägi

Tämä nahkabägi on tehty Englannissa ja se on käsin ommeltu. Bägistä on eri värivaihtoehtoja. Bägissä on tilava tasku, tiitä ja tuloskorttia varten oma taskunsa, tukevat kantohihna ja kantokahva sekä sateenvarjolle omat pidikkeet.

Bägin halkaisija on 12 cm ja se on 86 cm.

Käsinommellun nahkabägin hinta on 245 euroa.

Tästä pääset tutustumaan Golfantiikin koko tarjontaan

     

 

Tiedustelut

Golfantiikki / Antti Paatola
Kylväjäntie 7
01840 Klaukkala
Finland
p. +358 400 458 520

Yhteydenottolomakkeella suora yhteys sähköpostiini.


Pidä bägisi kuivana. Tuki vain 24,- euroa