TAPAHTUMAKALENTERI 2013

Tässä lista kauden 2013 kaikille avoimista hikkoritapahtumista. Mukana on myös pari Suomen Golfhistoriallisen Seuran jäsenille tarkoitettua tapahtumaa. Voit halutessasi liittyä seuraan, etusivulta löytyy linkki SGHSn sivuille ja siellä löytyy liittymislomake.

Toivon runsasta osanottoa kaikkiin tapahtumiin. Kannattaa muistaa, että useimmissa tapahtumissa on osanottajamäärä rajoitettu. Rajoituksen määrää käytössä olevien vuokramailojen määrä. Tällä kaudella olen sitoutunut 40 pelisettiin.

Tälläkin kaudella kisoissa noudatetaan erityistä hikkoritasoitusta. Nykymailoilla pelattuun tasoitukseen saa lisälyöntejä 3-7 kappaletta omasta tasoituksesta riippuen. Lisäksi kuluvan ja edellisen vuoden voitot vaikuttavat tasoitukseen.

Kauden kuluessa hikkorigolfarit pistetään paremmuusjärjestykseen Golf Center Hickory Rankingin avulla. Sarjoja on kolme, miehille ja naisille omat tasoitusrankingit ja yhteinen tasoitukseton sarja.


Keimola Hickory Open

25.5.2013. Keimola Golf, Vantaa

Perinteiseen tapaan Keimola avaa Finnish Hickory Tourin. Yhteistyökumppanina tapahtumassa ovat Keimola Golf Vantaa ja nettikauppa villimaa.fi. Pelikenttänä on Saras.

Kaikille kiinnostuneille tarkoitettu hikkoriklinikka järjestetään klubin rangella. Klinikalla pääset tutustumaan hikkorimailoihin ja lämmittelemään järjestäjän mailoilla. Klinikka on 9-9.30. Mailojen jako klubilla 9.35 alkaen ja yhteiskuva ykköstiillä 9.55. Kaikkien toivotaan osallistuvan yhteiskuvaan.

Keimolassa ratkaistaan samassa yhteydessä klubin hikkorimestaruus.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Golfantiikkiin.

Evolvit Hickory Open

15.6.2013 kello 12. Kytäjä Golf, Hyvinkää

Seitsemättä kertaa Kytäjällä pelattava Evolvit Hickory Open on Hickory Tourin klassikko. Tällä kertaa vuorossa on kentän uudempi puoli, North West-kenttä. Kenttä on vaativa mutta etutiiltä pelattuna se tarjoaa miellyttävän hikkorikokemuksen. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Evolvit Oy.

Klinikka Kytäjän rangella lyödään 10-11. Mailojen jako joko rangella 10-11 tai klubilla 11.20 alkaen. Yhteiskuva ykköstiillä 11.55, hieman ennen ensimmäisten pelaajien starttia.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Golfantiikkiin.

Hikkorigolfin avoin SM-kilpailu

6.7.2013 kello 9 alkaen Tuusulan Golfklubi, Tuusula

Hikkorigolfin mestaruudet ratkotaan nyt seisemättä kertaa, tällä kertaa Tuusulassa. Kentällä on pelattu useana vuonna Hickory Tourin kisoja ja se on osoittautunut mainioksi hikkorikentäksi.

Kisassa on kolme sarjaa, miesten scr, naisten scr ja yli 60-vuotiaiden senioreiden src. Mukana on myös joukkuekilpailu suomalaisten golfklubien kesken. Lisäksi kisan yhteydessä pelataan tasoituksellinen Finnish Hickory Open. Kisa on avoin kaikille pelaajille. Pelivälineinä hyväksytään ainoastaan aidot alkuperäiset hikkorimailat jotka on tehty ennen vuotta 1935. Replikamailat eivät ole hyväksyttyja.

Kisaa edeltävä päivä 5.7. on harjoituspäivä.

Vanajanlinna Hickory Open

20.7.2013 kello 11 alkaen Linna Golf, Hämeenlinna

Tänä vuonna Linna Golfin kisa pelataan keskikesällä, heinäkuussa. Tämä upea kenttä on kohtalaisen haastava hikkorimailoille. Toisaalta se palkitsee onnistuneet suoritukset pelaajille ruhtinaallisesti. Klubitalo tarjoaa upeat puitteet hikkorikkorigolfareille ja rohkaisee meitä pukeutumaan parhaimpiimme.

Klinikka Linna Golfin rangella kello 9.30-10.30. Mailojen jako rangen läheisyydessä kello 9.30 alkaen. Yhteiskuva ykköstiillä kello 10.55.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Golfantiikkiin.

K.A. Hickory Open

18.8.2013 Golf Talma, Sipoo

Hickory Tour vierailee ensimmäistä kertaa Talmassa. Talman Laakso-kentällä hikkoripelaajia odottaa haastava kenttä ja joukko kovia paikkallisia pelaajia. Odotettavissa on tiukka kisa. Yhteistyökumppanina kisassa on Keravan Agentuuri Oy.

Hikkoriklinikka Talman rangella ennen tapahtumaa. Klinikalla jokainen kiinnostunut pääsee tutustumaan ja kokeilemaan hikkorimailoja.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Golfantiikkiin.

Colfkauppa.com Hickory Open

31.8.2013 Golf Pirkkala, Pirkkala

Kauden toinen uutuuskenttä on Golf Pirkkala. Klubilla on vahva keskittymä hikkorigolfareita ja luvassa onkin mielenkiintoinen. Pirkkalan kenttä on vaihteleva ja vaatii pelaajilta monenlaisia taitoja.

Hikkoriklinikka Pirkkalan rangella kello 11-11.45. Mailojen jako rangen luona kello 11.30 alkaen ja yhteiskuva ykköstiilä 11.55 ennen ensimmäisen ryhmän starttia.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Golfantiikkiin.

Golfpiste Hickory Final

15.9.2013 kello 12 alkaen Vuosaari Golf, Helsinki

Vuosaari näyttää ja tuntuu linkskentältä joten hikkorigolf on siellä parhaimmillaan. Vuosaaressa on pelattu jo useana vuonna ja aina miellyttävissä olosuhteissa. Mukana ovat Vuosaaren parhaat pelaajat koska samalla pelataan seuran hikkorimestaruudesta.

Hikkoriklinikka Vuosaaren rangella kello 10.30-11.20. Mailojen jako klubilla kello 11.30 alkaen ja yhteiskuva ykköstiilä 11.55 ennen ensimmäisen ryhmän starttia.

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Golfpiste, maamme johtava golfportaali.

Ilmoittautumiset sähköpostilla Golfantiikkiin.

Tästä pääset tutustumaan Golfantiikin koko tarjontaan

     

YHTEYSTIEDOT

Golfantiikki
Antti Paatola
Kylväjäntie 7
01840 Klaukkala
Finland
p. +358 400 458 520Mika Hjorth on ollut jo vuosia yksi maan parhaista hikkoripelaajista.


Lennokas swingi, Nigel Notley, Englanti


Lähtöä odotellessa.