TERVETULOA GOLFANTIIKIN ANTIIKKIKAUPPAAN

Joulun parhaat lahjat Golfantiikista

Jokainen golfariosaa arvostaa aitoa antiikkimailaa, joko koristeeksi vaikka takkahuoneen seinälle tai sitten kunnon mailaa peliin. Mailaa, joka saa pelikaveritkin kateellisiksi.

Haluatko sisustaa kotiisi golfaihesen huoneen tai nurkkauksen? Etsitkö golfaiheista lahjaa ystävällesi tai liikekumppanillesi? Kaipaatko golfkilpailuun erilaista palkintoa?

Golfantiikki on oikea paikka etsiä lahjaa kenelle tahansa, myös Jouluna, astu peremmälle.


Pelibägi

Antiikkimailoja sisustukseen, lahjaksi tai palkinnoksi.

Koriste- ja keräilymailojen valikoima on nyt parhaimmillaan. Puut, putterit ja rautamailat 1880-luvulta 1930-luvulle löydät   täältä.

Golfaiheisia tauluja seinällesi.

Valikoimiimme kuuluu myös golfaiheinen taide. Meiltä löytyy jonkin verran sekä melko uutta maisemakuvaa että vanhojen mestariteosten vähän uudempia vedoksia. Kaikki arvostettujen taiteilijoiden käsialaa ja ammattitaidolla kehystettyinä. Kuvia tauluista löytyy   täältä.

Omat välineet hikkorigolfiin.

Vanhoilla hikkorimailoilla pelaaminen on erittäin hauska kokemus erityisesti jo pitempään pelanneille, jotka haluavat uusia haasteita golfiinsa tai jotka ovat kyllästyneet jatkuvasti markkinoille tuleviin uutuuksiin jotka muka antavat taas uudet kymmenen lisämetriä. Hikkorigolf on maailmanlaajuisesti leviävä harrastus, yhä useammat ovat ottaneet sen nykyaikaisen golfin rinnalle. Jotkut ovat jopa siirtyneet pelkästään hikkoripelaajiksi. Välineet hikkorigolfiin löydät   täältä.


Golfantiikki Kaapelitehtaalla antiikkimessuilla muutama vuosi sitten. Myynnissä mailoja, palloja, taidetta.

Miten asioin Golfantiikissa

Golfantiikissa asiointi on yksinkertaista. Selaile vain nettisivuja ja etsi sieltä haluamiasi esineitä. Vastaan nopeasti sähköpostiviesteihin ja mielelläni puheluihin. Olet myös tervetullut poikkeamaan täällä "myymälässäni" klaukkalalaisen omakotitalon alakerrassa. Esittelen mielelläni omia kokoelmiani ja myynnissä olevia esineitä, niin mailoja, palloja kuin taidettakin.

Kun sitten olet löytänyt haluamasi lähetän paketin nopeasti Postin tai Matkahuollon kyydillä. Muutaman mailan lähettäminen maksaa noin 10€ jonka velotan asiakkaalta. Maksu tapahtuu laskulla tililleni. Käteismaksu on tietenkin mahdollinen mutta valitettavasti korttimaksua en pysty ottamaan vastaan.

Golfantiikkia on myynnissä myös Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Yhteystiedot näihin myyntipisteisiin löytyy   täältä.

     

YHTEYSTIEDOT

Golfantiikki
Antti Paatola
Kylväjäntie 7
01800 Klaukkala
Finland
p. +358 400 458 520


Myynnissä olevat putterit odottavat uutta omistajaansa.


Rautamailoja