KEIMOLA HICKORY OPEN AVASI KAUDEN

Jorma Kuosmanen parhaassa kevätkunnossa


Keimolan mestari ja kiertopalkinto.

Keimolan Saras-kenttä osoittautui kovaksi vastukseksi kun 22 pelaajaa kokoontui Keimolaan kauden avaavan Keimola Hickory Openin merkeissä. Keli oli ihanteellinen ja kenttä oli myöhäisestä keväästä huolimatta hyvässä kunnossa. Hikkorikausi saatiin hienosti käyntiin.

Päivän onnistuja oli kotikenttäänsä pelannut Jorma Kuosmanen. Hän uusi viime vuoden tasoitussarjan voittonsa hienolla tuloksella 39 pistettä. tulos syntyi vakuuttavan tasaisella esityksellä. Kisassa hikkoritasoituksella 18 pelannut Jorma pelasi ensin 13 bogia putkeen ja jatkoi neljällä parilla. Viimeisen väylän tupla ei enää tulosta tuhonnut. Jäätävän hieno suoritus.

Parhaana leidinä toiseksi pelasi Minna Jäppinen, hänkin Keimolasta. Tulos 34 pistettä oli sama kuin kisan kolmannella, Vihti Golf Clubia edustava Markku Myllyharju. Neljäntenä oli pistettä pienemmällä tuloksella Jussi Markkanen. tulosket olivat parempia kuin vuosiin kauden avauskisassa huolimatta siitä, että nyt pelattiin Keimolan kentistä vaativampaa, Sarasta.

Jorma voitti tuloksellaan 87 lyöntiä myös lyöntipelisarjan melko selvästi ennen toiseksi tullutta Jussi Markkasta. Jussin tulos oli 91 lyöntiä. Hänestä lyönnin jäivät Minna Jäppinen ja Mika Hjorth jotka samalla varmistivat keimolalaisten neloisvoiton.

Kisan yhteydessä pelattiin myös Keimolan mestaruudesta joka ratkottiin kisan lyöntipelitulosten perusteella. Mestaruus meni luonnollisesti Jorma Kuosmaselle joka näin voitti kaikki päivän kilpailusarjat. Aika onnistunut päivä Jormalle.


Osa pelaajista ryhmäkuvassa ennen starttia.

Tilanne rankingissa tiivistyi

Golf Center Hickory Rankingissa tilanne tiivistyi kaikissa sarjoissa. Tasoitussarjoissa johdossa olevat pelaajat eivät olleet paikalla joten muut saavuttivat heitä. Rankingissa otetaan huomioon yhden vuoden mittainen liukuva jakso joten viime vuoden Keimolan kisan tulokset jäivät nyt pois kun ne korvattiin uusilla tuloksilla.

Maarit Aspelan johto on kuitenkin edelleen vahva naisten sarjassa. Minna Jäppinen kuitenkin saavutti päivän sarjavoitollaan häntä tiivistäen tilannetta selvästi. Miesten tasoitussarjakin tiivistyi. Kolme ensimmäistä on nyt kuuden pisteen sisällä. Markku Myllyharju nousi aivan Antti Paatolan kantaan, kolmen pisteen päähän. Lyöntipelisarjassa kolme ensimmäistä ovat neljän pisteen sisällä Mika Hjortin pitäessä edelleen johtoa.


Tv-toimittaja tyylikkäänä

Televisio paikalla

Hikkorigolf kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Asia on huomattu televisiossakin. Niinpä Puoli seitsemän-ohjelma oli lähettänyt paikalle toimittajansa joka upeasti hikkoriajan henkeen pukeutuneena pelaili itsekin hieman ja teki juttua hikkorigolfista. Juttu tulee ulos ohjelman palattua ruutuihin kesätauoltaan. ajankohta ei ole vielä selvillä, kerron tarkemmin esitysajankohdasta kunhan se ratkeaa.

Seuraavaksi Kytäjälle

Seuraava kisa pelataan Kytäjällä minne hikkorigolfarit kokoontuvat kesäkuun 15. päivänä pelaamaan Evolvit Hickory Openia. Pelikenttänä on tällä kertaa NW, Kytäjän kentistä uudempi ja omasta mielestäni ehkä hieman leppoisampi. Ilmoittautuminen kisaan on jo alkanut joten puhelin käteen tai sähköposti laulamaan ja oma ilmoittautuminen matkaan.