KUNNOSTUSPALVELU

Pelimailat

Hikkoripellin tarkoitetut mailat tulee huoltaa määrävälein. Huoltoväli riippuu siitä, kuinka usein mailoilla pelaat ja tietenkin siitä, millaisissa olosuhteissa pelaat. Jos pelaat vain aurinkoisella säällä, noin kymmenen kierroksen välein tehty kevyt huolto on paikallaan. Tällöin mailojen puuosat puhdistetaan ja käsitellään kevyesti pellavansiemenöljyllä tai vastaavalla tuotteella. Vastaavasti metalliosat hiotaan ja käsitellään sopivalla ruostetta estävällä aineella. Mikäli peliolosuhteen ovat suomalaiseen tapaan hieman kosteammat, on syytä suorittaa kevyt huolto useammin. Lisäksi ennen kautta ja kauden päätteeksi kannattaa tehdä hieman perusteellisempi huolto.

Golfantiikki tarjoaa asiakkailleen huoltopalveluita. Palvelu sisältää kaikki tarvittavat huoltotoimet grippien uusimisesta määräaikaishuoltoon, pikilankojen kiristykset ja varsien vaihdot. Tutustu oheiseen hinnastoon.

Golfantiikissa on myynnissä hikkorimailojen huolton tarkoitettuja öljyjä, erikseen puuosille ja metalliosille. Jos haluat itse huoltaa mailasi kannattaa hankkiä sopivat öljyt huoltoa varten. Hikkoriöljy puuosille maksaa 9,50/pullo ja hikkoriöljy metalliosille 8,-/pullo. Molemmat öljyt saat yhteishintaan 17 euroa.

Jos haluat itse uusia gripit pelimailoihisi, saat Golfantiikista tee-se-itse-miehen grippipaketin hintaan 40 euroa. Pakettiin kuuluu 6 uutta mokkapintaista grippinauhaa, 5 metriä pikilankaa ja 15 nupia grippien kiinnittämiseen. Yksittäiset gripit maksavat 6,- euroa kappaleelta.

Koristemailat ja keräilymailat

Tässä matkan varrella on ilmennyt, että monilla henkilöillä on kotonaan antiikkimaila tai kaksi. Niitä on hankittu matkoilta ympäri maailmaa. Paljastui myös, että jotkut näistä mailoista kaipaavat hieman kunnostusta ja entisöintiä.

Golfantiikki suorittaa asiakkaiden antiikkimailojen kunnostusta ja entisöintiä asiakkaan toiveiden ja omien taitojeni asettamissa rajoissa. Tämä tarkoittaa lähinnä     - mailojen puhdistusta erilaisesta liasta
    - metalli- ja puuosien kiillotusta
    - ruosteen poistoa
    - grippien puhdistusta
    - grippien kiinnitystä ja kiristämistä
    - whippingin korjausta, kiristämistä ja uusimista
    - lavan ja varren liitoksen liimaamista
    - muita pieniä rakenteellisia korjauksia

Jokainen maila on yksilö. Näin kustakin mailasta tulee tehdä yksilöllinen kunnostus- ja hinta-arvio. 25 € riittää jo melko perusteelliseen puhdistukseen tai muuhun kosmeettiseen korjaukseen. Tutustu myös oheiseen hinnastoon.

Jos siis sinulla on kotonasi maila, jonka kuntoa ja ulkoista olemusta haluat kohentaa, rohkeasti vaan yhteys minuun ja sovitaan mitä mailalle tehdään. Oheisesta hinnastosta näet yleisimpien korjaustoimenpiteiden hinnat.

     


Bägille tehty tuki on hyvä apu erityisesti kevään ja syksyn kosteissa olosuhteissa. Hinta €24.


Hikkorimailojen kunnostukseen tarkoitetut öljyt. Puuosille tarkoitetun öljyn hinta on 9,50 ja metalliosille tarkoitetun öljyn hinta on 8,00. Molemmat yhdessä yhteishintaan 17,- euroa.


Omatoimiselle grippien vaihtajalle grippipaketti yhteishintaan 40,- euroa.


Tästä mailasta oli liimaus rapistunut ja lapa lähti irti.


Uusi whipping liimauksen päälle. Maila korjauksen jälkeen.