HIKKORIGOLFISTA GOLFTAPAHTUMIEN SUOLA

Golfantiikki on järjestänyt erilaisia hikkorigolftapahtumia jo muutaman vuoden ajan. Tänä aikana monet yritykset ja monet golfklubit ovat tarjonneet asiakkailleen ja jäsenilleen unohtumattomia elämyksiä golfin perinteiden hengessä. Kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta ja tarjonnan monipuolisuus on lisääntynyt kysynnän kasvun ja asiakkaiden toiveiden myötä.

Kauden 2012 tapahtumapaketit noudattelevat edellisen kausien hyväksi havaittua linjaa. Asiakaspalautteen mukaan paketteja on hieman kehitetty asikkaiden osoittamaan suuntaan. Uskon, että osallistujat tulevat viihtymään tapahtumissa jos mahdollista, aikaisempaakin paremmin.

Tarjonta yrityksille, hikkorimodulit

Kaudella 2012 on Golfantiikin valikoimissa seuraavat perusmodulit golftapahtumien piristykseksi. Nämä kaikki ovat hienoja yritystapahtuman tai klubitapahtuman elävöittäjiä. Niistä voi myös halutessaan yhdistellä eri elementtejä ja aikaansaada vieläkin laajempi hikkoritapahtuma:
- Harry Vardon Hickory Challenge pdf-esite
- Tom Morris Beat the Pro pdf-esite
- J.H.Taylor Far and Sure pdf-esite
- James Braid Hole in One pdf-esite

Tarjonta klubeille

Klubien tarpeisiin on tälle kaudelle kehitetty muutama erilainen hikkoripalvelu, jotka tarjoavat klubeille hienon mahdollisuuden järjestää jäsenilleen hienoja hikkorielämyksiä:
- Hickory Jubilee merkkipäiviä juhliville klubeille pdf-esite
- Historic Golf Day, tunnelmallinen golftapahtuma pdf-esite
- Hickory Championship, seuran hikkorimestaruuskilpailu pdf-esite

Tästä pääset tutustumaan Golfantiikin koko tarjontaan