MUITA TARVIKKEITA HIKKORIGOLFIIN

Päivitetty 24.5.2013

Mailojen lisäksi hikkoripelaaja tarvitsee erilaisia tarvikkeita. Varsinkin sellainen pelaaja joka haluaa itse huoltaa mailansa. Olenkin koonnut tähän joukon erilaisa lisätarvikkeita. Jos tarvitset, ota yhteys Golfantiikkiin.

Mailahuput

Mailoja kantaessa mailat helposti hakkaavat toisiaan vasten. Puiset hikkorimailat on hyvä suojata tätä hakaamista vastaan mailahupuilla aivan kuin nykymailoilla pelatessakin. Golfantiikista saat hyvät antiikkinahkasta valmistetut mailahuput edullisesti. Huppuja on kahta eri väriä. Kolmella eri kirjaimella merkityt huput varmistavat että tiedät minkä mailan lyöntiisi otat.

Mailahuput maksavat 30 euroa kappale. Koko kolmen hupun sarja maksaa 83 euroa.

Bägin tuki

Hikkorikauden bägeissä ei pääsääntöisesti ollut tukea, jonka varassa se olisi seissyt. Lähinnä tietysti siksi, että caddie huolehti bägistä kaiken aikaa. Ilman caddietä pelaava joutui laskemaan bägin maahan ja kosteassa maassa bägi ja siinä olevat mailat saattoivat kastua.

Hikkorigolfarit eri puolilla maailmaa ovat kehitelleet tällaisen yksinkertaisen tuen, jonka varaan bägi on hyvä asettaa seisomaan. Tuki kulkee helposti mukana ja on kätevä ottaa bägistä kun sitä tarvitsee.

Tuki on toki helppo tehdä itsekin mutta niille, jotka eivät välitä ryhtyä nikkaroimaan rakensin muutaman tuen joita myyn hintaan 24,- euroa.

Öljyt mailojen huoltoon

Mailojen säännöllinen huolto on välttämätön toimenpide. Se kannattaa tehdä aina kun on pelattu kostaissa olosuhteissa. Lisäksi noin kymmenen kerran välein kannattaa varret ja lavat käydä läpi. Ennen kautta ja kauden päätyttyä on kunnon huolto tarpeen.

Golfantiikissa on myynnissä hikkorimailojen huolton tarkoitettuja öljyjä, erikseen puuosille ja metalliosille. Jos haluat itse huoltaa mailasi kannattaa hankkiä sopivat öljyt huoltoa varten. Hikkoriöljy puuosille maksaa 9,50/pullo ja hikkoriöljy metalliosille 8,-/pullo. Molemmat öljyt saat yhteishintaan 17 euroa.

Grippinauhat

Grippinauhoja on kutta eri värisävyä, harmaan ruskea, vaalea ruskea, tumma ruskea, punaruskea, musta ja sininen. Nauhat ovat noin 3 cm leveitä ja noin 90 cm pitkiä.

Yksittäiset grippinauhat maksavat 6,- /kappale.

Tee-se-itse grippipaketti

Teille, jotka haluatte itse uusia grippinne olen koonnut tarvikepaketin. Pakettiin kuuluu kuusi grippiä, 5 metriä vahalankaa ja 15 nupia grippien kiinnittämiseen. Vahalankaa riittää myös mailojen whippingien uusimiseen.

Paketin kokonaishinta on 40 euroa ja pakettiin kuuluvat myös neuvot, miten homma kannattaa tehdä.

     

 

Tiedustelut

Golfantiikki / Antti Paatola
Kylväjäntie 7
01840 Klaukkala
Finland
p. +358 400 458 520

Yhteydenottolomakkeella suora yhteys sähköpostiini.