KARI PUUMALAINEN VALLOITTI LINNAN


Kärkiryhmä odottelee starttia. Vasemmalta Kari Puumalainen, Aki Ahlfors, Mika Hjorth ja Jouni Laine.

Molemmat voitot Puumalle

Kari Puumalaisen kunto kestää. SM-kisan kakkossijan jatkoksi hän pelasi molempien sarjojen voittoon Vanajanlinna Hickory Openissa. Taakse jäivät SM-kisassa edellä ja rinnalla olleet Jouni Laine ja Mika Hjorth. Puuman tulos oli 85 lyöntiä mikä on hyvä hikkoritulos vaativalla ja pitkällä Linna Golfin kentällä. Kaksi lyöntiä jäi Mika Hjorth ja hänelle lyönnin Jouni Laine. Peliryhmän neljäs, Aki Ahlfors oli neljäs jälleen lyöntiä huonompana tuloksellaan 89. Mainittakoon, että viime vuonna voittotulos Linna Golfissa oli 89 lyöntiä.

Hickory Tourin tasoitussarjassa Karin hikkoritasoituksella pelaama voittotulos oli 35 pistettä. Hänestä pisteen jäi Antero Holmalahti. Hyvää peliä esitti myös Markku Myllyharju pelaten 33 pistettä. Tasaisessa kisassa seuraavat viisi pelaajaa olivat 31 ja 30 pisteessä. Naisista parhaan tuloksen pelasi Maarit Aspela. Näin Keimola Golfin pelaajat ottivat voiton kaikissa sarjoissa.


Antero Holmalahti oli toinen tasoitussarjassa

Rankingjohtajat vahvistivat asemiaan

Golf Center Hickory Rankingissa johdossa olleet pelaajat vahvistivat asemiaan. Lyöntipelisarjassa Kari Puumlainen johtaa selvästi 15 pisteellä ennen Mika Hjorthia. Kolmantena, aivan Mikan kannassa on Suomen Mestari Jouni Laine. Aki Ahlfors on jo selvemmin jäänyt kärkikolmikosta.

Tasoitussarjassa Linna Golfissa epäonnistunut Antti Paatola itse asiassa kasvatti johtoaan koska lähimpänä kannassa ollut Jussi Holmalahti jäi kokonaan vaille pisteitä. Näin Kari nousi niukasti kahdella pisteellä Jussin edelle. Kari on kuitenkin 22 pistettä jäljessä kun kauden puoliväli on ohitettu.

Naisten sarjassa rankingjohdossa ollut Keimolan Maarit Aspela on pistein 65 nyt 25 pistettä edellä toisena olevaa Golf Talman Kirsi Ahlforsia. Kirsi ei tällä kertaa päässyt osallistumaan mutta kisoja riittää hänellekin vielä riittävästi eron kuromiseksi umpeen.

Kiertue jatkuu Porissa

Hickory Tourin seuraava osakilpailu on DeCo Hickory Open. Se pelataan Yyteri Golfissa elokuun 4. päivänä. Ennen Yyteri Golfin kisaa pelataan kuitenkin Kaakon Golfissa Virolahdella golfin Suomeen rantautumisen kunniaksi hikkorikisa, Keisarin Kierros. Kaakon Golf toivottaa kaikki hikkoristit tervetulleiksi juhlistamaan yhdessä keisari Nikolain kanssa tätä tapahtumaa.