LINNAGOLF KOETTELI HIKKORIGOLFAREITA


Men in Black, kärkiryhmä lähdössä

Linna Golfin kenttä osoitti jälleen vaativuutensa kun hikkorigolfarit ratkoivat Vanajanlinna Hickory Openin voitot ja arvokkaiden Vanajanlinnan majoituspakettien kohtalon. Erityisesti griinien liukkaus tuntui olevan vaativa rasti muillekin kun tämän jutun kirjoittajalle.

Tasoituskisa Jussi Holmalahdelle

Kotojärvi Golfia edustava Jussi Holmalahti hallitsi nopeat griinit mukavasti pelaamalla hikkoritasoituksesta laskettuna 37 pistettä. Seuraavana oli Golf Talman Ville Suvivuo kaksi pistettä pienemmällä tuloksella 35. Pistettä vähemmän keräsi Tommi Heikkilä Laukaan Peurunka Golfista. Heistä jo selvästi jääneinä olivat Keimolan Jorma Kuosmanen ja parhaana leidinä ensikertalainen hikkorigolfari Virpi Puumalainen, molemmat 30 pisteessä.


Kisan leidit tyylikkäinä matkaan

Hickory Rankingin tasoitussarjassa ei suuria muutoksia tapahtunut. Päivän voittaja nousi toki ylöspäin viisi sijaa, kahdeksannelta sijalta jaetulle kolmossijalle. Kärkikolmikkona jatkavat edelleen Markku Myllyharju kärjessä 103 pisteellä, Antti Paatola 56 pisteellä ja Eino Rask 48 pisteellä. Naisten rankingissa kärkeä pitää edelleen Minna Jäppinen ennen Maarit Aspelaa ja Tea Sahlbergia.

Lyöntipelissä uusi voittaja

Lyöntipelissä kentän vaativuus näkyi hyvin. Ainoastaan päivän voittaja, Golf Talman Ville Suvivuo alitti 90 lyönnin rajan tuloksellaan 88. Ville oli toista kertaa mukana hikkorikisoissa, Villen ensimmäinen kerta oli vuosi sitten samassa Linna Golfin kisassa. Edellisellä kertaa hän ei selvinnyt kymmenen joukkoon, nyt tuloksena oli selvä voitto.


Ulos bunkkerista, Jussi Holmalahti

Seuraavat olivat neljä lyöntiä Villeä jäljessä. Aki Ahlfors varmisti kaksoisvoiton Golf Talmalle paremmalla paluulla kuin Laukaan Tommi Heikkilä. Molemmat löivät palloa 92 kertaa kierroksensa aikana. Seuraavina olivat viime vuoden voittaja Kari Puumalainen ja Erkki Rantanen, kumpikin keimolalaisia.

Tässäkään sarjassa ei rankingin johtaja ollut mukana mutta säilytti silti selvän johtonsa. Mika Hjorthin pistemäärä on 95. Hänen takanaan on tasaista, Jouni Laine 52 pisteessä, Kari Puumalainen 42 pisteessä ja Jussi Markkanen 41 pisteessä.

Seuraavaksi Talmaan

Seuraavaan kerran kisataan Talmassa. K.A. Hickory Open pelataan elokuun 18. päivänä Talman Laakso-kentällä. Parissa viime kisassa Talman pelaajat ovat olleet aivan kärjessä ja Aki Ahlfors on luvannut houkutella mukaan klubin parhaat pelurit. Talmalaiset pelaavat samalla klubimestaruudesta. Luvassa on siten kovatasoinen kisa ja toivottavasti myös runsaslukuinen osanotto. Ilmoittautumiset 14.8. mennessä Golf Talmaan tai Golfantiikkiin.